tirsdag den 19. april 2016

De 4 aktiviteter

Benjamin lavede en rigtig fin kartoffelfælde hjemme fra som vi tog med ned på biotopen, da vi sidder i bilen på vej derned siger Emil "Jeg tror bedre dyrene kan lide mit æble, det er smager bedre" Vi blev derfor enige om at ligge Emil´s Æble ved siden af kartoffel for at se om det var flere dyr i Emils æble eller om der var flest ved Benjamins kartoffel. Så det venter vi spændt på..
Benjamin var mest optaget af at lave kartoffelfælden, Og Emil var derimod meget optaget af om dyrene ikke bare ville spise det hele, Vi talte derfor meget om at små biller og regneorme har små maver og derfor ikke kan spise så store ting. Benjamin fik brugt sin fin motorik da han skær kartoffellen ud og Ziw og Emil fik virkelig øvet deres balance evne da de valgte at de ville lægge fælderne oppe på volden ved kastellet, så ingen kunne finde dem, udover os.

Benjamin vælger den største kartoffel
og Finder de materialer vi skal bruge frem

 De kræver lidt hjælp til at holde kartoffellen mens den skæres over, vi fik en god snak om knive og                                                      sikkerhed, når man arbejder med knive.

 Kartoffel udhules ved med en ske så der er plads til dyr og der laves huller i så de kan komme ind.


Bom Bom en færdig kartoffelfælde

æblet og kartoffellen gemmes godt.

2 kommentarer:

  1. Hej Lene! Super at du har fået lavet de 4 aktiviteter. Fint at du formidler børnenes overvejelser og forventninger i dine overvejelser. Det vil være fint om du arbejder med at koble nogle af de pædagogiske overvejelser fra "Natur og udeliv" til dine aktiviteter. Mvh Ib

    SvarSlet
  2. Hej Lene! Jeg kan ikke rigtig finde noget om plante eller dyrehold på din blog? Mvh Ib

    SvarSlet